Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου, εκτός και αν...

Τι αναφέρει η προκήρυξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον δεύτερο τη τάξει εγχώριο θεσμό της σεζόν 2018-2019.

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου, εκτός και αν...

Στις 18 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2018-2019, όπως αναφέρει η σχετική προκήρυξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφήνοντας ωστόσο ένα «παραθυράκι». Ειδικότερα, η ΕΠΟ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει κατά το δοκούν τον τόπο και την ημερομηνία του τελικού, εφόσον κρίνει ότι απειλείται η ασφαλής διεξαγωγή του.

Αναλυτικά: «Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται η 18/05/2019.

Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α.

Η Ε.Π.Ο. δύναται να αποφασίσει για λόγους ανωτέρας βίας που αποκλείουν τη διεξαγωγή του, την ημέρα ή τον τόπο και να ορίσει νέα ημερομηνία και άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του Αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι), κατά την διαδικασία που προβλέπουν οι Κανόνες του Παιχνιδιού (Laws of the Game)».