Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2: Πασχαλάκης: «Βγάλαμε χαρακτήρα…»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις για να «πιστώνεται» το Κύπελλο σε έναν ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2: Πασχαλάκης: «Βγάλαμε χαρακτήρα…»

Αδιαμφισβήτητα ο Πασχαλάκης ήταν ο κορυφαίος του ματς. Μπορεί ο Κρμέντσικ να πέτυχε το νικητήριο γκολ και να χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ, αλλά οι επεμβάσεις του Έλληνα γκολκίπερ ήταν το… κάτι άλλο και ουσιαστικά κράτησαν όρθιο τον Δικέφαλο στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Πασχαλάκης δήλωσε τα εξής πάντως μετά το ματς: «Ομαδικό άθλημα είναι το ποδόσφαιρο και όχι τένις. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος ξεχώρισε. Τακτικά ήμασταν άψογοι, όπως το είχαμε σχεδιάσει και έτσι το εκτελέσαμε. Δεν μετράει ποιος είναι ο MVP, όλοι τα δώσαμε όλα. Είχαμε και απουσίες και αφιερώνουμε και το Κύπελλο και στους απόντες. Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον κόσμο μας που μας στήριξε και μας έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν».

«Θεωρώ ότι οι δυσκολίες φέτος βοήθησαν την ομάδα ώστε στις δύσκολες στιγμές να είναι παρούσα και να βγάζει χαρακτήρα. Έχουμε πολλούς λόγους να πάρουμε αυτό το Κύπελλο, ο Ίνγκασον, ο Μιχαηλίδης, και ο Ουαγκέ. Τους άξιζε να είναι εδώ, δε μπορούν, αλλά τους αφιερώνουμε ένα μέρος. Όσο δύσκολα και να περνάς, πρέπει να συνεχίζεις, δεμένος, να προχωράς».