Ολυμπιακός: Ανεπηρέαστος ο Σεμέδο και η… τρέλα για το Κύπελλο

Οι αντιδράσεις του Ρούμπεν Σεμέδο μετά την είδηση ότι δεν είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το Euro και ο τελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ανεπηρέαστος ο Σεμέδο και η… τρέλα για το Κύπελλο

Το ήθελε και το περίμενε ότι θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας για το Euro. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος αποκλείστηκε από τον Φερνάντο Σάντος και είναι αλήθεια ότι κάπως του… ήρθε. Δεν του ήταν και τόσο ευχάριστο, διότι έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά και τελικά θα δει το Euro από την τηλεόραση.

Μέχρι εκεί, όμως, διότι ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν είναι ο τύπος που θα αφήσει να τον πάρει από… κάτω κάτι τέτοιο. Μπορεί να στεναχωρήθηκε και να το περίμενε, αλλά από την άλλη εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σεμέδο δεν έχει αφήσει την ιστορία με το Euro να τον επηρεάσει και να τον ρίξει. Ξέρει ότι σημασία έχει ο Ολυμπιακός να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας και να κλείσει τη σεζόν με ακόμα μία επιτυχία. Άλλωστε πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρει να ξεπερνάει δυσκολίες και δεν πρόκειται η επιλογή του Φερνάντο Σάντος να τον επηρεάσει.

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον τελικό ο Σεμέδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως πάντα ευδιάθετος και αποφασισμένος για το μεγάλο παιχνίδι και την κατάκτηση του τροπαίου.