Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (pics)

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται περίπου 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (pics)

Από νωρίς υπήρχε η φημολογία ότι πέντε πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ σκόπευαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακού. Στα διόδια των Αφιδνών από το μεσημέρι η αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους, όμως, τα πούλμαν με τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατάφεραν και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Φόβος για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Ανακοινώθηκε απαγόρευση συγκεντρώσεων εως την Κυριακή

Το ραντεβού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχει δοθεί στο σύνδεσμο που υπάρχει στην πρωτεύουσα. Υπολογίζεται περίπου 250 οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκαναν το ταξίδι για την πρωτεύουσα και βρίσκονται ήδη στο κέντρο της.

Μάλιστα υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες με τους φίλους του ΠΑΟΚ έξω από το σύνδεσμο της ομάδας τους στην Αθήνα. Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, αφού η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ εγκυμονεί κινδύνους για επεισόδια. Η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο που είναι συγκεντρωμένοι οι φίλοι του "Δικεφάλου" είναι διακριτική.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν πάρει από ελάχιστες προσκλήσεις, ενώ έχει απαγορευτεί και η μετακίνηση των οπαδών.