Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, παρά τους ελέγχους στις Αφίδνες! (pics)

Η ελληνική αστυνομία σταμάτησε πούλμαν στα διόδια των Αφιδνών, διότι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Παρόλα αυτά κάποιοι φίλοι του "Δικεφάλου" βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, παρά τους ελέγχους στις Αφίδνες! (pics)

Ελέγχους σε αρκετά πούλμαν πραγματοποιούσε το μεσημέρι η ελληνική αστυνομία στα διόδια Αφιδνών. Συγκεκριμένα οι Αρχές είχαν πληροφορίες πως οπαδοί του ΠΑΟΚ επέβαιναν σε πούλμαν με προορισμό την Αθήνα.

Το ταξίδι των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης φαίνεται να σχετίζεται με τον αυριανό (22/5) τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, ενώ έχουν δοθεί ελάχιστες προσκλήσεις.

Παρόλα αυτά είναι μεγάλος ο κίνδυνος να δημιουργηθεί ένταση εκτός γηπέδου αν υπάρξει μεγάλος όγκος οπαδών των δύο ομάδων. Γι' αυτό το λόγο και στις Αφίδνες έχει σημάνει συναγερμός με την ελληνική αστυνομία να έχει λάβει τα μέτρα της.

Ωστόσο στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες που φέρονται πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν καταφέρει και να έχουν φτάσει ήδη στην Αθήνα παρά τους ελέγχους που έκανε η αστυνομία στα διόδια.