Βιεϊρίνια: «Είμαστε διψασμένοι, αξίζουμε έναν τίτλο»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τη δίψα που υπάρχει στην ομάδα του, έτσι ώστε να κατακτήσει έναν τίτλο. Τι είπε για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. 

Βιεϊρίνια: «Είμαστε διψασμένοι, αξίζουμε έναν τίτλο»

Διψασμένοι για την κατάκτηση ενός τίτλου είναι στον ΠΑΟΚ, όπως είπε ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια, στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Πόσο διψασμένοι είναι για την επιστροφή στους τίτλους και αν δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία του Ολυμπιακού:

«Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε να γυρίσουμε στους τίτλους. Αξίζουμε έναν τίτλο, είναι τελικός, τα τελευταία χρόνια είχαμε με την ΑΕΚ, τώρα με τον Ολυμπιακό, που είναι δύσκολος αντίπαλος όπως όλοι ξέρουμε. Θα παλέψουμε, θα τα δώσουμε όλα».

Τι ερμηνεία δίνει στην ατάκα «τους τελικούς δεν τους παίζει, τους κερδίζεις»:

«Είναι γνωστό ότι σε τελικούς δεν σε ενδιαφέρει να παίξεις ωραία μπάλα αλλά να νικήσεις. Αν μπορέσεις να τα συνδυάσεις, ακόμα καλύτερα, αλλά είναι τελικός, όλα μπορούν να γίνουν. Για να πάρουμε φέτος έναν τίτλο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Γκαρσία: «Μπορεί να έχει παράταση ή πέναλτι»

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα:

«Δεν θα το πω, είναι για μας! Είμαστε δυο ομάδες που γνωρίζονται καλά, τα τελευταία ματς έχουν κριθεί από λεπτομέρειες, έτσι πιστεύω θα γίνει και τώρα, από την ομάδα που το θέλει πιο πολύ».

Μία λεζάντα για τη φετινή, δική του σεζόν:

«Σαν παραμύθι. Όλα τα παραμύθια στις αρχές δεν είναι τόσο όμορφα αλλά το τέλος είναι κάτι ωραίο κι όμορφο. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει και τώρα έτσι. Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους, θέλουμε να την τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Πώς νιώθει που δεν θα έχει κόσμο:

«Δεν είναι μόνο αυτό, και στα playoffs όλα ήταν ντέρμπι αλλά ξέρουμε όλοι τι κλίμα υπάρχει σε τελικούς. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο μας αλλά θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε γι’ αυτούς».

Από το κλίμα στα αποδυτήρια, αν βλέπει να υπάρχει δίψα:

«Το είπα και νωρίτερα. Κάθε χρόνο πρέπει να διεκδικούμε τίτλους, πέρυσι δεν μπορέσαμε, φέτος είμαστε σε έναν τελικό και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Αν είναι διαφορετικό αυτό το ματς τίτλου και ποιο είναι το κλειδί:

«Είναι ακόμα ένα σημαντικό ματς. Είναι η πρώτη φορά για μένα με τελικό ενάντια στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει και θέλουμε να τους χαρίσουμε έναν τίτλο».

Πώς ένιωσε που είδε πάλι κόσμο στην Τούμπα:

«Είναι πολύ καλό, δυστυχώς ήταν σε προπόνηση και όχι σε ματς. Όλοι θα θέλαμε δίπλα μας τον κόσμο, ξέρουμε τι δύναμη μας δίνουν».