Τελικός Κυπέλλου: Οι πιθανότητες του Χασάν για ενδεκάδα και η «μάχη» του Μπρούμα

Ο Αχμέντ Χασάν έχει τις πιθανότητές του να ξεκινήσει στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (22/5, 21.00). Τι ισχύει με τον Μπρούμα.

Τελικός Κυπέλλου: Οι πιθανότητες του Χασάν για ενδεκάδα και η «μάχη» του Μπρούμα

Στην προπόνηση της Παρασκευής (21/5) αναμένεται ο Πέδρο Μαρτίνς να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (22/5, 21.00).

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τηλεοπτικός οδηγός για τον τελικό - Η καινοτομία 5G

Διόλου απίθανο είναι να δούμε ακόμα και το σχήμα που είδαμε στην Λεωφόρο. Δηλαδή τον Ελ Αραμπί σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης. Είναι κάτι που του άρεσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, το είχε δοκιμάσει σε μερικά διαστήματα και σε άλλα παιχνίδια των πλέι οφ και δεν αποκλείεται να το εφαρμόσει και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι στο 50-50 αν θα δούμε τον Χασάν ή τον Μπρούμα στην ενδεκάδα.

Αν ο Μπρούμα επιλεγεί τελικά από τον Πέδρο Μαρτίνς, τότε στον πάγκο θα κάτσει ο Αιγύπτιος, καθώς ο Ελ Αραμπί εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που είχε (προπονήθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ), θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στην «αιχμή του δόρατος».

Κατά τ’ άλλα, στην άλλη θέση των «φτερών» της επίθεσης δεν το συζητάμε καν για το ποιος θα ξεκινήσει. Ο Γιώργος Μασούρας είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει ξανά φανέλα βασικού, ειδικά από τη στιγμή που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με αποκορύφωμα όλα όσα έκανε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαϊδης».