Ολυμπιακός: Πάει πάνοπλος για τελικό με ΠΑΟΚ

Στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ ήταν μέσα οι Παπασταθόπουλος και Ελ Αραμπί, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός θα είναι πάνοπλος στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, την Παρασκευή (21/5) τα τελικά τεστ και η αποστολή. 

Ολυμπιακός: Πάει πάνοπλος για τελικό με ΠΑΟΚ

Όπως είχε τονίσει ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα είναι έτοιμοι για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού που έγινε την Πέμπτη (20/5) στο ΟΑΚΑ πήραν μέρος οι συγκεκριμένοι παίκτες, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που έχει ξεπεράσει τη θλάση. Άλλος με μεγαλύτερη ένταση, άλλος με μικρότερη, οι παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν προβλήματα τις τελευταίες μέρες γυμνάστηκαν με την ομάδα, ενώ τα τελικά τεστ θα γίνουν στην προπόνηση της Παρασκευής (21/5) το απόγευμα στον Ρέντη. Και εν συνεχεία ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για τον τελικό.

Όλα δείχνουν ότι εκτός από τον Ουσεϊνού Μπα, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ο προπονητής του θα έχει τη δυνατότητα για τις καλύτερες δυνατές επιλογές στο σχεδιασμό του για τον τελικό του Σαββάτου (22/5-21.00) στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε η πειραϊκή ομάδα να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της το δεύτερο στη σειρά νταμπλ.