Ολυμπιακός: Περιμένει τον Ελ Αραμπί ο Μαρτίνς

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή προπόνηση για τον Ολυμπιακό, αφού σε αυτήν αναμένεται να λάβει μέρος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει χάσει τις δύο προηγούμενες. Κρίσιμο τεστ και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ολυμπιακός: Περιμένει τον Ελ Αραμπί ο Μαρτίνς

Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Σε αυτήν θα κάνει το τεστ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έχει δώσει μεγάλη "μάχη" για να μη χάσει τον τελικό.

Εκτός από τον έμπειρο στόπερ, όμως, η σημερινή προπόνηση είναι πολύ σημαντική γι' ακόμα έναν λόγο. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως γράφει το σημερινό ΦΩΣ, δεν έχει λάβει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και της Τετάρτης (Δευτέρα είχε ρεπό η ομάδα).

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αποκόμισε πρόβλημα από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αισθάνεται ενοχλήσεις στα γόνατα με αποτέλεσμα να χάσει δύο προπονήσεις και το επιτελείο του Ολυμπιακού να τον πάει πιο συντηρητικά.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν δείχνουν να ανησυχούν για τον Ελ Αραμπί ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και σε λίγη ώρα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, όπου θα κάνει τη σημερινή προπόνηση ο Ολυμπιακός και όπως είναι λογικό μέχρι να συμβεί μπορεί να υπάρχει μία αγωνία.