Το Κύπελλο που περιμένει ο Μπρούμα

Η σημασία που έχει για τον Μπρούμα ο αγώνας του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, οι δύο κατακτήσεις με τη Γαλατασαράι και η ευκαιρία με τον Ολυμπιακό.

Το Κύπελλο που περιμένει ο Μπρούμα

Στην ουσία μία θέση είναι ανοιχτή για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ. Αυτή έχει να κάνει με την επίθεση εκεί όπου Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γιώργος Μασούρας έχουν καπαρώσει τις δύο θέσεις. Η μία που είναι ανοιχτή τη διεκδικεί ο Μπρούμα με τους Βαλμπουενά, Φορτούνη και τον Χασάν.

Το σενάριο να δούμε τον Αιγύπτιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες και επί της ουσίας το φαβορί για το αρχικό σχήμα είναι ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε πάρει φανέλα βασικού και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play off του πρωταθλήματος.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μάλιστα αυτό το ματς αναμένεται να είναι και το τελευταίο του Μπρούμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πολύ δύσκολα θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά, αφού και η οψιόν αγοράς είναι μεγάλη. Ο Μπρούμα, πάντως, περιμένει πως και πως το ματς του Σαββάτου, αφού αυτή είναι η ευκαιρία του να παίξει σε έναν τελικό Κυπέλλου.

Δύο φορές πήρε Κύπελλο στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι, αλλά σε κανέναν τελικό δεν έπαιξε. Στις 7 Μαΐου του 2014 δεν αγωνίστηκε στο 1-0 της Γαλατασαράι επί της Εσκισεχισπόρ. Στις 3 Ιουνίου 2015 η Γαλατασαράι νίκησε 3-2 τη Μπούρσασπορ με τον Μπρούμα να μην παίζει ούτε σε αυτό το παιχνίδι.