Τελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά του Μίλαν Ράσταβατς

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Τελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά του Μίλαν Ράσταβατς

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε στο Metropolis για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης:

Για τη σύγκριση μεταξύ Σερβίας και Ελλάδας:

«Είμαι από το Νόβι Σαντ που είναι μια ώρα από το Βελιγράδι, το ίδιο καλά είναι και εδώ και στην Ελλάδα για εμένα».

Για τον τελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού:

«Ο ΠΑΟΚ, στο μεταξύ μας παιχνίδι, ήταν προσανατολισμένος στον τελικό. Εκεί είχε το μυαλό του. Μιλάμε για ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Μιλάμε για έναν αγώνα».

Για το αν είδε τον ΠΑΟΚ σε φόρμα:

«Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε φόρμα. Το ερώτημα δεν είναι αυτό, αλλά το ποια ομάδα είναι λιγότερο πεσμένη και αυτό είναι φυσιολογικό. Συμβαίνει και στις δύο. Το θέμα είναι ποια από τις δύο θα βρει το ηθικό, τη δύναμη να εμφανιστεί καλύτερη και να καλύψει αυτή την αδυναμία».

Για τη «μάχη» των πάγκων ανάμεσα σε Γκαρσία και Μαρτίνς:

«Μπορεί να υπάρχει αυτή η διαφορά στην εμπειρία, αλλά νομίζω ότι δεν θα παίξει αυτό ρόλο. Ο Γκαρσία έχει δυνατότητες. Είναι ένα παιχνίδι, 90 λεπτά, τίποτα περισσότερο».

Για τους παίκτες-«κλειδιά» των δύο φιναλίστ:

«Όντως υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν. Βρίσκονται στην επίθεση για τον Ολυμπιακό και μιλάω για τον Ελ Αραμπί, τον Φορτούνη και τον Μασούρα. Για τον ΠΑΟΚ αρχικά ξεχωρίζω τον Ζίβκοβιτς και μετά τον Τζόλη, αλλά δεν ξέρω ποιος θα παίξει στην επίθεση ο Κρμέντσικ ή ο Σβιντέρσκι».

Για το ποιον εκ των δύο θα προτιμούσε:

«Το θέμα δεν είναι ποιος είναι καλύτερος, αλλά με έχει να κάνει με την τακτική που θέλει να ακολουθήσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ για να κερδίσει τον αγώνα και να πάρει το κύπελλο. Ποιος «κουμπώνει» καλύτερα πάνω στην τακτική και τις συνεργασίες που θέλει να έχει στο παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚ για να πάρει το Κύπελλο».

Για τη νέα σεζόν στον Αστέρα και τους στόχους του:

«Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με νέους παίκτες, να προχωρήσουμε την προπονητική ιδέα που έχουμε, να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα».