Χιμένεθ: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι» (vid)

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ με 2-1. 

Χιμένεθ: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι» (vid)

Τι και αν προηγήθηκε στο σκορ η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στην έδρα του ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με εκείνη στο ΟΑΚΑ αποχαιρέτησε τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Το γύρισε και πέρασε στον τελικό κυπέλλου ο ΠΑΟΚ (vid)

Μιλώντας στη Cosmote TV, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πλήρωσαν τα λάθη τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Λόγω του αποτελέσματος δεν ήμασταν το φαβορί. Στο ΟΑΚΑ ήμασταν καλύτεροι. Στο 2ο ημίχρονο έβγαινε το πλάνο. Στο 1ο δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ούτε ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι τους είχαμε στην περιοχή τους, αλλά όταν είχαμε το αποτέλεσμα κάναμε ένα λάθος και μας κόστισε το παιχνίδι.

Θα πρέπει με τη λίγη εμπειρία που έχουν κάποιοι παίκτες, και τη φυσική κατάσταση να βρούμε πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι. Πάντως σίγουρο είναι ότι οι παίκτες τα δίνουν όλα».

Για το τι είπε στον Μιτάι μετά το ματς: «Όσο χρόνο έπαιξε ήταν καλός. Το πρόβλημα είναι το παίζουμε με τον Λόπες που είναι εξουθενωμένος από δυνάμεις. Βεβαία η έλλειψη εμπιστοσύνης πληρώνεται και απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι έξυπνη ομάδα την πληρώνεις. Το λάθος που έκανε ο Μιτάι είναι μια κακή απόφαση λόγω εμπειρίας. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει μεγάλος μπακ».