Ολυμπιακός: Η τέταρτη κόκκινη του Χολέμπας και το ματς που χάνει-vid

Ο Χοσέ Χολέμπας αντίκρισε την τέταρτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του. Ποιο ματς θα χάσει ο έμπειρος μπακ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η τέταρτη κόκκινη του Χολέμπας και το ματς που χάνει-vid

Στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χοσέ Χολέμπας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Για τον 36χρονο μπακ αυτή ήταν η τέταρτη αποβολή στην καριέρα του.

Για πρώτη φορά αποβλήθηκε στη Γερμανία στις 29 Οκτωβρίου 2006 όταν με τη Μόναχο 1860 αντιμετώπιζε την Ρέουτλιγκεν. Εκείνο το ματς έμεινε στο 0-0 και ο Χολέμπας αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που έφυγε για τα αποδυτήρια πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Η δεύτερη ήταν οκτώ χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 26 Ιανουαρίου 2014 όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε εκτός έδρας κόντρα στη Ξάνθη. Ο έμπειρος μπακ αποβλήθηκε στο 73' της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες να νικούν 2-0. Στις 12 Μαΐου 2019 αποβλήθηκε στο εντός έδρας ματς της Γουότφορντ με τη Γουέστ Χαμ για την Premier League. Σε εκείνο το ματς είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο 48' και η ομάδα του είχε χάσει με σκορ 4-1.

Ο Χολέμπας στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποβλήθηκε για τέταρτη φορά στη μεγάλη του καριέρα. Ο έμπειρος μπακ δεν θα παίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των play off. Θα λείψει έτσι από την αναμέτρηση της 5ης Μαΐου με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και όχι από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.