Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μαρτίνς: «Δεν ξέρουμε με τι σύστημα θα παίζουμε τη νέα σεζόν»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τον σχηματισμό που χρησιμοποιεί στα παιχνίδια.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μαρτίνς: «Δεν ξέρουμε με τι σύστημα θα παίζουμε τη νέα σεζόν»

Φούλαρε για το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ ο Ολυμπιακός που απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με το 3-1 που τον νίκησε στο Φάληρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του Πειραιά, αλλά και στο σύστημα που χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το εάν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο: Όχι. Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση για εμάς. Το σημαντικό ήταν ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν παίζει κανέναν ρόλο εάν θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ.

Για τον Ρέαμπτσιουκ και την εικόνα του: Ναι φυσικά βοήθησε. Όμως θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα. Ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και πολλοί παίκτες μας είχαν το Ραζαμάνι. Βρίσκονται σε Ραζαμάνι όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Είμαστε δίκαια στον τελικό και θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα και όλους τους παίκτες.

Για το 3-4-3: Όπως ξέρετε μπορεί να συνεχίσουμε έτσι. Μπορεί να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με διαφορετικό σύστημα. Το σημαντικό είναι η δυναμική της ομάδας ανεξαρτήτως συστήματος. Για την επόμενη χρονιά δεν μπορούμε να ξέρουμε. Όμως για τον επόμενο αγώνα μπορεί να παίζουμε με άλλο σχήμα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας