Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Κριτική παικτών: Ο Ελ Αραμπί και οι… φίλοι του!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο παίκτης – ορόσημο της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό Κυπέλλου, αλλά είχε και άλλους παίκτες που κινήθηκαν σε υψηλές στροφές.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Κριτική παικτών: Ο Ελ Αραμπί και οι… φίλοι του!

ΣΑ: Δεν έφερε ευθύνη στο γκολ του Καρτάλη καθώς είχε πολλά σώματα μπροστά του. Κατά τ’ άλλα έδειξε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του ματς.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ:
Είχε πολλά τρεξίματα από τα δεξιά, μολονότι αμυντικά βρέθηκε ορισμένες φορές και με δύο παίκτες απέναντί του λόγω των πολλών πρωτοβουλιών του Πίρσμαν. Αυτή τη φορά είχε περισσότερες βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι.

ΣΕΜΕΔΟ: Αν εξαιρεθεί το λάθος του 18ου λεπτού που έδωσε πάσα στον Ελευθεριάδη και έσωσε τον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος, ο Πορτογάλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Ελευθεριάδης και ο Μιλιντσεάνου προσπάθησαν να τον ταλαιπωρήσουν, αλλά ο Σωκράτης ήταν ξανά πολύ καλός στις τοποθετήσεις του και στις επεμβάσεις του.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Είχε την αποβολή στο τέλος του αγώνα, αλλά αυτή δεν σβήνει την σχετικά καλή του παρουσία. Δεν ήταν όπως σε άλλα παιχνίδια, αλλά έστω και… σβηστά έδειξε την κλάση του.
ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ:
Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και ειδικά αρκετές φάσεις για γκολ προήλθαν από δικές του ενέργειες. Αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

ΕΜΒΙΛΑ: Με… σβηστές μηχανές τα πήγε μια χαρά απέναντι στα «μηχανάκια» του ΠΑΣ.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε πολύ, έδωσε πολλές μάχες και υπήρχαν στιγμές που κέρδιζε με χαρακτηριστική ευκολία τις μονομαχίες με τους προσωπικούς του αντιπάλους.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν μέσα σε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός αμέσως μετά το 3-1.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Κέρδισε το πέναλτι, πέτυχε ένα γκολ και έχασε τρεις κραυγαλέες ευκαιρίες. Το πρόσημο για τον Πορτογάλο είναι θετικό, δίνοντας συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δύο γκολ και μία ασίστ. Τι άλλο να κάνει ο Μαροκινός επιθετικός για να αναδειχθεί MVP του αγώνα;

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε και στην πρώτη του επαφή έβγαλε τον Μασούρα φάτσα με τον Λοντίγκιν. Δεν χρειάστηκαν πάντως οι πάσες του για να πάρει την πρόκριση ο Ολυμπιακός.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε για να φρεσκαριστεί η μεσαία γραμμή και κυκλοφόρησε με ηρεμία την μπάλα.

ΧΑΣΑΝ: Δεν τροφοδοτήθηκε και δεν πρόλαβε να φανεί στο λιγοστό διάστημα που έπαιξε.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Δεν πρόλαβε και ο Πορτογάλος να δείξει πολλά πράγματα.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί.