Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τα «βαριά χαρτιά» θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με στόχο να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης" με στόχο να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έμεινε στο 1-1 και οι Πειραιώτες έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τίποτα εξασφαλισμένο.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά το Κύπελλο παραμένει στόχος και θέλουν το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Γι' αυτό το λόγο και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν με πάθος και ένταση από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ θέλει να πιέσουν τον αντίπαλο τους από το ξεκίνημα.

Ο Πορτογάλος προπονητής και σε αυτή την αναμέτρηση επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τρεις στόπερ. Ο Σα επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και μπροστά του θα έχει τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας.

Στα άκρα θα παίξουν οι Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, ενώ στα χαφ επέλεξε τον Εμβιλά και τον Καμαρά. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Μασούρας, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.