Ολυμπιακός: Ανοιχτή μία θέση στην ενδεκάδα

Την καλύτερη του ενδεκάδα θα παρατάξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια του να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Ανοιχτή μία θέση στην ενδεκάδα

Το 1-1 των Ζωσιμάδων δίνει ένα προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά μέχρι εκεί. Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει τίποτα εξασφαλισμένο και το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες θα είναι μία "μάχη". Το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη έχει δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλον τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν.

Οι Ηπειρώτες έχουν πάρει δύο ισοπαλίες και έχουν χάσει ένα ματς στις καθυστερήσεις. Όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι και κάτι δείχνουν. Ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα καλά γυμνασμένη με πολύ καλά τρεξίματα και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό με την πίεση που βγάζει σε όλο το γήπεδο και για μεγάλη διάρκεια.

Για όλα αυτά και επειδή ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ΠΑΣ Γιάννινα του Αργύρη Γιαννίκη τη Μ. Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή του ενδεκάδα. Η ένδειξη που υπάρχει από την προπόνηση της Μ. Τρίτης είναι ότι θα επιμείνει στο 3-4-3.

Ο Σα θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια και την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας. Στα άκρα θα παίξει δεξιά ο Ανδρούτσος και αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ ο Εμβιλά με τον Καμαρά είναι τα φαβορί.

Όσον αφορά στην επίθεση εκεί φαίνεται να έχει μείνει ανοιχτή μία θέση. Ο Ελ Αραμπί με τον Μασούρα μοιάζουν να έχουν καπαρώσει τις δύο θέσεις στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Η άλλη θέση παίζεται ανάμεσα σε Βαλμπουενά και Μπρούμα.