Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως αναμενόταν ο Ουσεϊνού Μπα έμεινε εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Πανέτοιμος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Ολυμπιακός. Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου ολοκληρώθηκε την Τρίτη με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Όπως αναμενόταν ο Μπα έμεινε εκτός αποστολής, αφού η επιστροφή του υπολογίζεται μετά το Πάσχα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση και δεν τον έχουν αφήσει.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που ταλαιπωρείται από θλάση και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ενώ ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον επίσης αποκλείστηκε μετά από δύο σερί συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.