Τρεις επιστροφές στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχάριστα νέα προέκυψαν για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη μετά την προπόνηση της Δευτέρας και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τρεις επιστροφές στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο αγώνας της χρονιάς είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Ηπειρώτες ζουν και αναπνέουν για τη μεγάλη ρεβάνς με τους πρωταθλητές και δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον Αργύρη Γιαννίκη προέκυψαν και ευχάριστα ενόψει της ρεβάνς του Φαλήρου. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΣ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιλιντσεάνου, Πίρσμαν και Καρτάλη.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και έδειξαν ότι άφησαν πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Ο πρώτος βέβαια δεν θα είναι ακόμα σε θέση να βγάλει 90λεπτο, αφού προέρχεται από θλάση. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Έτσι ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει μόνο τον μακροχρόνια τραυματία Σιόντη.