ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Μπα: «Σημαντικό ότι δεν χάσαμε»

Ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε για το 1-1 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και έδωσε το σύνθημα για νίκη επί του Παναθηναϊκού.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Μπα: «Σημαντικό ότι δεν χάσαμε»

Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης που ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι σημαντικό που η ομάδα τουλάχιστον δεν έχασε.

Αναλυτικά ο Ουσεϊνου Μπα μίλησε:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά γιατί ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, αλλά από το να χάσουμε είναι σημαντικό ότι πήραμε την ισοπαλία.

Για το πώς αισθάνεται με το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς: Εδώ και 4-5 παιχνίδια παίζουμε έτσι. Έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό. Δίπλα μου είναι ο Σωκράτης που είναι ένας έμπειρος παίκτης και μας βοηθάει πολύ. Μέχρι τώρα πάει καλά το σύστημα.

Για το γκολ του Χασάν: Είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι γιατί το ψάχναμε αρκετή ώρα. Το γκολ ήρθε με αυτόν τον τρόπο. Ψάξαμε και το δεύτερο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε. Σημασία έχει ότι αποφύγαμε την ήττα.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι όπως όλα τα υπόλοιπα ματς γιατί είναι αναγκαίο να κερδίσουμε αυτόν τον αντίπαλο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας