ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Παμλίδης: «Πρόωρος τελικός στο Καραϊσκάκη» (vid)

Ο Γιώργος Παμλίδης ήταν απογοητευμένος που δεν κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι το ματς στο Φάληρο θα είναι τελικός.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Παμλίδης: «Πρόωρος τελικός στο Καραϊσκάκη» (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Το 1-1 κρατάει ζωντανή την ομάδα της Ηπείρου στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό, αλλά της αφήνει μία πικρή γεύση, διότι είχε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Σε αυτό στάθηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Παμλίδης.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε:

Για το τι γεύση αφήνει: Μας αφήνει μία πικρία, μία δυσαρέσκεια, γιατί είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε. Μας ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια είχαμε 1-2 ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλά η τύχη δεν ήταν υπέρ μας. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη που είναι πρόωρος τελικός.

Για το αν περίμενε ότι θα είναι απογοητευμένος με το 1-1: Εδώ που έχουμε φτάσει, έχουμε δείξει και αποδείξει ότι έχουμε καλή ομάδα και κοντράρουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και είχαμε και την υπεροχή ανά διαστήματα. Πριν το παιχνίδι πίστευα ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας