Ολυμπιακός-Γιάννινα: ΧαΣΑν για νταμπλ

Ο Ολυμπιακός μπήκε με...υφάκι και όταν κατάλαβε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αστειεύεται, βρήκε το γκολ με τον Χασάν, αφού νωρίτερα ο Σα είχε δείξει για ακόμη μια φορά τις τεράστιες ικανότητές του.

Ολυμπιακός-Γιάννινα: ΧαΣΑν για νταμπλ

Τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ακούσει τόσα πολλά από τους...προπονητές της εξέδρας, κρατάνε τον Ολυμπιακό μέσα και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ένας είναι φυσικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος στον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν εκείνος που με το γκολ της χρονιάς...σκότωσε τον Άρη και έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα τελευταία λεπτά, γράφοντας το 1-1.

Οι άλλοι δύο είναι οι Αχμέντ Χασάν και Ζοσέ Σα. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές από πλευράς Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Τετάρτης (7/4) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αιγύπτιος μπορεί στα πρώτα λεπτά να έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ήταν εκείνος που στη σέντρα του Φορτούνη απογειώθηκε και με ένα πανέμορφο τέρμα έγραψε το 1-1, βάζοντας στη θέση τους τις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού.

Νωρίτερα, βέβαια έβαλε το χεράκι του ο Πορτογάλος κίπερ, ο οποίος είναι η αλήθεια πως για ένα διάστημα δεν πήγαινε καλά, αλλά ο προπονητής και γενικότερα ο οργανισμός Ολυμπιακός τον στήριξαν και εκείνος στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΣ ήταν όπως έπρεπε. «Κέρβερος».

Σε δύσκολες στιγμές για την άμυνά του, κράτησε το 1-0 και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0 και να πατήσουν ακόμη καλύτερα στα πόδια τους.

Έτσι ο Ολυμπιακός δεν...πλήρωσε το υφάκι που είχε στο ξεκίνημα του πρώτου ημιτελικού, απέναντι σε παίκτες που γυάλιζε το μάτι τους. Οι Γιαννιώτες μπήκαν με το...μαχαίρι στα δόντια, πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα σε έναν γήπεδο όπου το τόπι...χορεύει τσάμικο, έβαλαν δύναμη, πάθος και είχαν διάθεση απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που εμφανίστηκαν χωρίς νεύρο και ένταση στο παιχνίδι τους.

Όταν λοιπόν, η κατάσταση...ζόρισε, ήρθε και η βοήθεια από τον πάγκο και ο Ολυμπιακός με τον Χασάν έβαλε τις βάσεις για να βρεθεί στον τελικό.

Μετά το 1-1 φυσικά και είναι φαβορί αλλά σε καμία περίπτωση στο μεγάλο λιμάνι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον ΠΑΣ. Εάν το κάνουν μπορεί και να το...πληρώσουν!