ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: Γιαννίκης: «Έδειξαν την κλάση τους ο Σα και ο Χασάν»-vid

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης στάθηκε στην εμφάνιση των Σα και Χασάν, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στο Καραϊσκάκη να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: Γιαννίκης: «Έδειξαν την κλάση τους ο Σα και ο Χασάν»-vid

Σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος ο Αργύρης Γιαννίκης από την εικόνα του ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της γιαννιώτικης ομάδας έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Σα και Χασάν, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΣ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα ως προς την πρόκριση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί για 70 λεπτά κάναμε ένα καλό ματς. Προηγηθήκαμε στο σκορ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά έδειξαν την κλάση τους ο Σα και ο Χασάν στο γκολ του. Με όλο τον σεβασμό που έχω στον κ. Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει την κλάση. Θα μπορούσαμε εμείς να πετύχουμε το 2-0, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα», είπε αρχικά ο Γιαννίκης και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε και θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο Καραϊσκάκη».

Όσο για το πανό των οπαδών του ΠΑΣ που έγραφε «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω» τόνισε: «Είναι συνολική η δουλειά, είναι ένα πανό που δείχνει τη δουλειά που κάνει όλο το επιτελείο».