ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Μαρτίνς: «Δεν σκέφτομαι τα δύο συνεχόμενα νταμπλ»-vid

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στη ρεβάνς που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Μαρτίνς: «Δεν σκέφτομαι τα δύο συνεχόμενα νταμπλ»-vid

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει ένα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Ηπειρώτες τόνισε ότι υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι και ότι δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτα, αφού ο ΠΑΣ απέδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το αν τον ευχαρίστησε το αποτέλεσμα: Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και μεγάλη ένταση. Κρίμα που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός για να δούμε ένα καλύτερο παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Ήταν ένας πραγματικός ημιτελικός Κυπέλλου με πολλές φάσεις και μεγάλη ένταση.

Για το αν υπάρχει στην άκρη του μυαλό του ότι θα γίνει ο πρώτος προπονητής που θα κατακτήσει δύο συνεχόμενα νταμπλ με τον Ολυμπιακό: Όχι, δεν σκέφτομαι έτσι. Έχουμε να παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι με τα Γιάννενα που είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί θα είναι πολύ δύσκολο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας