Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα  του Ολυμπιακού που επέλεξε τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ

Στην προπόνηση της Τρίτης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε δείξει απολύτως τίποτα για το σχήμα που θα επέλεγε να παρατάξει κατά της ομάδας των Ιωαννίνων. Εικασίες γίνονταν για τους έντεκα που θα έπαιζαν και για το σχήμα.

Τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στο 3-4-3, το οποίο εμπιστεύεται το τελευταίο διάστημα και του έχει δώσει μεγάλες νίκες όπως το διπλό στο Λονδίνο και στο ΟΑΚΑ. Με τη διάταξη των μεγάλων διπλών θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός και κατά του ΠΑΣ, αλλά με αλλαγές στα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια παίζοντας για πρώτη φορά φέτος σε ματς Κυπέλλου. Ο Λαλά επέστρεψε στο δεξί άκρο και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σεμέδο, Παπασταθόπουλος και Μπα θα συνθέσουν γι' ακόμα μία φορά την τριάδα των στόπερ.

Καμαρά και Μπουχαλάκης είναι οι δύο χαφ κάτι που σημαίνει ότι ο Εμβιλά παίρνει ανάσες.

Την επιθετική τριπλέτα απαρτίζουν οι Μπρούμα, Φορτούνης και Χασάν. Οι δύο πρώτοι θα κινούνται στα άκρα με τον Αιγύπτιο να παίζει στην κορυφή αντί του Ελ Αραμπί που έμεινε στον πάγκο.

Αναλυτικά οι έντεκα με τους οποίους ξεκινάει ο Ολυμπιακός είναι οι: Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν.