Ολυμπιακός: Επιστρέφει με φόρα 7 νικών στα Γιάννενα!

Μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έκανε 7 σερί νίκες στην περιφέρεια! Και επιστρέφει στα Γιάννενα για θεμέλια πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου. 

Ολυμπιακός: Επιστρέφει με φόρα 7 νικών στα Γιάννενα!

Ο Ολυμπιακός θα παίξει σήμερα (7/4-18.00) στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννενα για να εξασφαλίσει αποτέλεσμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου και να κάνει σημαντικό βήμα για το στόχο του νταμπλ, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών της αναμέτρησης απέναντι σε μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα.

Άλλωστε ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης που έχει καταφέρει φέτος να σταματήσει τον Ολυμπιακό, με το 1-1 στον πρώτο γύρο της Super League. Τότε που είχε προηγηθεί νωρίς με τον Παμλίδη, είχε πιέσει αφόρητα τους πρωταθλητές, είχε ισοφαριστεί από τον Ελ Αραμπί, είχε δοκάρι στη συνέχεια και τελικά γλίτωσε την ήττα με την απόφαση του VAR για το γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός, όπως φάνηκε στη συνέχεια, πήρε το «μάθημά» του από εκείνο το 1-1 του πρωταθλήματος στα Γιάννενα. Και έκτοτε στους αγώνες της περιφέρειας έκανε επτά σερί νίκες, με συνολικό σκορ 22-3! Νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη, 6-0 την Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», 4-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα και 3-0 για το Κύπελλο, επικράτησε 2-1 στον Βόλο και 3-1 στη Λάρισα.

Αν συνεχίσει αυτό το σερί, απλά ο Ολυμπιακός θα έχει εξασφαλίσει πρόωρα το εισιτήριο για τον τελικό, αφού όσο καλός κι αν είναι ο ΠΑΣ εκτός έδρας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση απέναντι στην αήττητη φέτος στο «Γ. Καραϊσκάκης» (στις εγχώριες διοργανώσεις) ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.