ΑΕΚ: Η αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Μπακάκη, Ραντόνια, Χριστόπουλο, Σάκχοφ και Σιμόες θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στον αυριανό (7/4, 20.00) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «ΟΑΚΑ». Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για το ματς.

ΑΕΚ: Η αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αυριανό (7/4, 20.00) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπου θα επιδιώξει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει και της ρεβάνς με τον «δικέφαλο του βορρά».

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της «Ένωσης» ο προπονητής της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, ανακοίνωσε την «κιτρινόμαυρη» αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος, όπως επίσης και οι Σάκχοφ, Σιμόες.

Όσον αφορά τον Τσιγκρίνσκι, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη (8/4) και να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή (11/4) με τον Άρη στο «Χαριλάου».

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Μαχαίρας.