Χριστοβασίλης για Ολυμπιακό: «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε για τα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και το ενδεχόμενο παραμονής του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία. 

Χριστοβασίλης για Ολυμπιακό: «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ αναφέρθηκε και στα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει ίσες πιθανότητες για να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Αρχικά είπε στο ITV: «Οποιος και να ερχόταν αντιμέτωπος στα ημιτελικά, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας. Αν δούμε βέβαια τα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό κάναμε καλύτερες εμφανίσεις από ότι με τους άλλους δύο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και γιατί όχι, να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Πιστεύω, οι πιθανότητες είναι 50-50», σχολίασε σχετικά.

Ύστερα αναφέρθηκε και στο θέμα του νεαρού τεχνικού. «Ο κ. Γιαννίκης έδειξε από πέρυσι το έργο του. Η ομάδα φέτος έχει ακόμη πιο καλά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο, ότι όπου παίζουμε, παίρνουμε συγχαρητήρια. Δεν εξαρτάται όμως μόνον από εμάς. Εχουμε καλή διάθεση και το έχουμε δείξει με την πρότασή μας. Ξέρουμε και τις δυσκολίες γιατί η οικογένειά του είναι στη Γερμανία και αυτός στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω τελικά, ότι θα τα καταφέρουμε και θα μείνει όσα περισσότερα χρόνια στον ΠΑΣ.

Τον θέλουμε να συνεχίσει το έργο του, αλλά είναι νωρίς πάντως και ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Είναι αυτονόητο ότι θα ήθελε καλύτερες εγκαταστάσεις και ποιος από εμάς δε θα το ήθελε. Ο φετινός χειμώνας όμως ήταν μία εξαίρεση με τις τόσες πολλές βροχές, αλλά ότι τα γήπεδα χρειάζονται βελτίωση είναι αυτονόητο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα βελτιώσουμε το καλοκαίρι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας