Το ρίσκο του Μαρτίνς και ο πολυμήχανος Ανδρέας

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρίσκαρε με την ενδεκάδα που παράταξε κόντρα στον Άρη και ο πολυμήχανος Ανδρέας Μπουχαλάκης που κράτησε τον Ολυμπιακό μέσα σε όλα!

Το ρίσκο του Μαρτίνς και ο πολυμήχανος Ανδρέας

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς χωράει με επιτυχία όχι δύο αλλά τρία καρπούζια σε μία μασχάλη! Τα δύο από αυτά λίγο έλειψε να... πέσουν μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ο Θρύλος πάλεψε μέχρι τέλους, δικαιώθηκε και τα κράτησε!

Την πρώτη με τον Χασάν στο Αϊντχόφεν να σκοράρει λίγο πριν από το τέλος και να δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και χθες (4/3) με τον πολυμήχανο Ανδρέα Μπουχαλάκη να χαρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με ένα τέρμα που θα μείνει στην Ιστορία και θα το βλέπουν και τα δισέγγονά μας.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ολοζώντανος, πλησιάζει το νταμπλ αλλά και ένα όνειρο... τρελό που τραγουδούν και οι οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού για το ευρωπαϊκό!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς ρίσκαρε με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη, έχοντας υπέρ του σκορ το ρευστό 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ναι, ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά λίγο έλειψε να την... πατήσει. Ναι, δεν ήταν πέναλτι αυτό που δόθηκε υπέρ του Άρη και οι «κίτρινοι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης από το... πουθενά, ωστόσο εάν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, το νταμπλ χθες το βράδυ θα έκανε φτερά και θα ήταν άδικο για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που αυτήν τη στιγμή είναι με διαφορά η καλύτερη στη χώρα, να χάσει με αυτόν τον τρόπο τον έναν από τους δύο βασικούς στόχους, τη στιγμή μάλιστα που το πρωτάθλημα, όπως πάει, θα χαθεί μόνο με θαύμα...