Άρης: Ξαναζεί τον «εφιάλτη», πέρυσι με την ΑΕΚ, φέτος με τον Ολυμπιακό! (vids)

Ο Μπουχαλάκης με τέρμα στο 87' άφησε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος τον Άρη, με τους «κίτρινους» να έχουν ακόμα νωπές μνήμες από τον περσινό αποκλεισμό κόντρα στην ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Άρης: Ξαναζεί τον «εφιάλτη», πέρυσι με την ΑΕΚ, φέτος με τον Ολυμπιακό! (vids)

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Άρη από το Κύπελλο Ελλάδος (1-1) με ένα ευρηματικό γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87'. Οι «κίτρινοι» ήταν κοντά στο πολυπόθητο εισιτήριο αλλά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε διαφορετική γνώμη αφήνοντας τους εκτός τετράδας.

Ο στόχος του τελικού και κατ' επέκταση του τροπαίου είναι βασικός στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια και θέλει να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις της. Είτε με ένα Κύπελλο είτε με έξοδο στην Ευρώπη.

Οι μνήμες στις τάξεις της ομάδας από τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά της διοργάνωσης από την ΑΕΚ, είναι νοπές. Οι «κίτρινοι» μέχρι το 92' κρατούσαν την πρόκριση τους στον τελικό (τελευταία φορά ήταν το 2008 με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο) αλλά ο Μάρκο Λιβάγια με γκολ στο 95' έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί ο Κροάτης επιθετικός έκανε το 2-2 ρίχνοντας στο... καναβάτσο τους παίκτες του Άρη. Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ ο Άρης είχε ηττηθεί όπως και εφέτος στο Φάληρο, με το ίδιο σκορ 2-1.

Ένα χρόνο - σχεδόν - μετά οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος ξανά ζουν τον «εφιάλτη». Τότε ο Λιβάγια στο 95', τώρα ο Μπουχαλάκης στο 87'.

Δείτε τα γκολ της περσινής αναμέτρησης των δύο ομάδων:

Και το γκολ του Μπουχαλάκη