Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Μάντζιος: «Έδινα οδηγίες και είδα τον Μπουχαλάκη να πλασάρει....»-vid

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στο λάθος του Κουέστα που στέρησε στον Άρη την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Μάντζιος: «Έδινα οδηγίες και είδα τον  Μπουχαλάκη να πλασάρει....»-vid

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος και ο τρόπος με τον οποίο εκείνη ήρθε αφήνει πικρία στον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του ήταν κοντά στο εισιτήριο αλλά ένα λάθος τους άφησε εκτός συνέχειας.

Για τη γεύση που του αφήνει το ματς: «Είμαστε πικραμένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε σκορ, δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Ολυμπιακό, ήμασταν κοντά στην πρόκριση, αλλά δυστυχώς από ένα λάθος μείναμε εκτός Κυπέλλου. Τα λάθη πληρώνονται».

Για το ότι δεν πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Γκάμα: «Είχαμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό που μέχρι και το 1-0 ήταν το μοναδικό ματς που δεν είχε σκοράρει. Είχαμε καλά διαστήματα, βγάλαμε καλούς αυτοματισμούς, είχαμε ένταση. Θα μπορούσαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ τελικά ήρθε και δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό που μόνο με μεγάλες μπάλες μας απειλούσε. Δυστυχώς από ένα λάθος μείναμε έξω. Μας μένει μία μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Δυστυχώς η πίκρα του αποκλεισμού είναι πιο δυνατή».

Για το γκολ του Μπουχαλάκη: «Δεν την περίμενε κανείς αυτή τη φάση. Εγώ έδινα οδηγία στον συνεργάτη μου και ξαφνικά γυρίζω και βλέπω τον Μπουχαλάκη να πλασάρει! Δεν γίνονται εύκολα τέτοιου είδους λάθη. Δεν είναι συνηθισμένα λάθη, αλλά το πληρώσαμε και θα πρέπει από τώρα να το αφήσουμε πίσω μας και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα».