Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Μαρτίνς: «Ειρωνεία το γκολ του Μπουχαλάκη»-vid

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του.

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Μαρτίνς: «Ειρωνεία το γκολ του Μπουχαλάκη»-vid

Χάρη σε ένα γκολ που οφείλεται στην εξυπνάδα του Ανδρέα Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη τόνισε ότι είναι ευλογημένος που προπονεί αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για την πρόκριση: Σήμερα πραγματικά ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και πολύ δύσκολο. Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έχει συνέχεια παιχνίδια και δεν είναι εύκολο. Απέναντι μας είχαμε τον Άρη μία ομάδα ανταγωνιστική που έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα δυνατό και έντονο παιχνίδι απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο.

Για τα νέα πρόσωπα: Δεν έχω λόγια για την ομάδα μας. Θεωρώ ευλογημένο τον εαυτό μου που προπονώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Δεν βγάζουν την κούραση τους στο γήπεδο. Δουλεύουν σκληρά και δίνουν τα πάντα για την ομάδα.

Για το γκολ του Μπουχαλάκη: Πραγματικά ήταν μία έμπνευση της στιγμής. Ήταν κάτι που εξέπληξε πολλούς μαζί και τον τερματοφύλακα του Άρη. Ήταν κάτι σπάνιο, αλλά όμορφο που μας έδωσε την πρόκριση.

Για την αντίδραση του στο γκολ: Είπα τη λέξη "ειρωνεία" γιατί έτσι όπως μπήκε το γκολ και μετά από τον αγώνα που είχαμε δει, αυτή ήταν η λέξη που έπρεπε να πω.