Χιμένεθ: «Είμαι χαρούμενος μόνο με την πρόκριση» (vid)

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όχι όμως και από την εμφάνιση των παικτών του στην ήττα (1-0) από τον Βόλο, παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Χιμένεθ: «Είμαι χαρούμενος μόνο με την πρόκριση» (vid)

Την είσοδο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κράτησε μόνο ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, από τον αγώνα ρεβάνς της ομάδας του κόντρα στον Βόλο. Ο Ισπανός τεχνικός της «Ένωσης» ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την ήττα με 1-0.

«Για το μόνο που είμαι χαρούμενος είναι η πρόκριση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και κατέλαβαν οι παίκτες μου μεγάλη προσπάθεια. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, στο δεύτερο αντέξαμε. Όταν αρχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο, ήταν αδύνατο να καταφέρουμε κάτι αφού 5 παίκτες ζήτησαν αλλαγή», είπε αρχικά σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Cosmote TV».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μια φάση θα μπορούσε να κρίνει το ματς. Ο Βόλος τα έπαιξε όλα για όλα. Εμείς παίξαμε αρκετά πίσω σήμερα, αυτό που θα ήθελα είναι να δημιουργήσουμε 4 ευκαιρίες να βάλουμε δύο γκολ αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Ήταν μία... μάχη και ο αντίπαλος έβαλε περισσότερη ένταση. Η ομάδα έπαιζε πολύ καλά μέχρι σήμερα, είδα έναν Βόλο να παίζει απευθείας, σε καμία περίπτωση δεν παίξαμε καλά και δεν μπήκαμε καλά όπως ο Βόλος».