Λαλά: «Ήρθα για τίτλους, είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Ο Κένι Λαλά μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Λαλά: «Ήρθα για τίτλους, είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Ο Κένι Λαλά δεν ξεκινάει βασικός στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας του βάζοντας στη θέση του τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο Γάλλος μπακ πριν την έναρξη της αναμέτρησης μίλησε στην Cosmote TV για το ματς με τον Άρη, για τη διαχείριση της κούρασης και ακόμα για την προσαρμογή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά ο Κένι Λαλά μίλησε:

Για το παιχνίδι: Νομίζω ότι θα παίξουμε όπως συνήθως. Δεν θα αλλάξουμε την ποιότητα μας. Έχουμε αποτέλεσμα που είναι υπέρ μας, αλλά έχουμε δεχτεί γκολ και θέλουμε να νικήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση.

Για την κούραση: Πραγματικά νομίζω ότι το επίπεδο που βρήκα είναι πολύ υψηλό. Ο προπονητής έχει πολλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα και του επιτρέπει να κάνει αλλαγές σε αρκετά παιχνίδια.

Για την προσαρμογή του: Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω προσαρμοστεί. Στην αρχή χρειάστηκα λίγο χρόνο γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω στο εξωτερικό. Με υποδέχτηκαν, όμως όλοι πολύ καλά.

Για τους τίτλους: Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και ελπίζω έτσι να πάνε τα πράγματα.