Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός (20:00, CS1) θέλει απόψε να υπερασπιστεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε πέρσι. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ2-1 στο πρώτο παιχνίδι και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε αντίθεση με ότι έκανε στο ματς με τον Βόλο κόντρα στον Άρη απόψε θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του. Είναι κάτι που το είχε αποφασίσει εδώ και καιρό ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο 50χρονος κόουτς, λοιπόν, όπως σας έγραψε το "ΦΩΣ" στο σημερινό του φύλλο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επέλεξε τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού με τον Σα να έχει μείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινάει ο Ανδρούτσος με τον Χολέμπας να παίζει αριστερά. Μπα και Σωκράτης θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο της άμυνας του Ολυμπιακού. Στα χαφ ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Μπουχαλάκη με τον Τιάγκο Σίλβα.

Στα άκρα στη μία πλευρά θα ξεκινήσει ο Ραντζέλοβιτς και στην άλλη ο Μασούρας. Χασάν και Κάιπερς θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο του Ολυμπιακού σε έναν σχηματισμό που φέρεται να είναι 4-4-2.