Τι κάνει ο Ολυμπιακός χωρίς τον Ζοσέ Σα

Ο Ζοσέ Σα δεν θα παίξει στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει φετινό ματς της ομάδας του Πειραιά.

Τι κάνει ο Ολυμπιακός χωρίς τον Ζοσέ Σα

Στην Αθήνα έμεινε ο Ζοσέ Σα, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί το βράδυ στον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη. Ο Πορτογάλος πορτιέρε έμεινε εκτός αποστολής προκειμένου να αποφορτιστεί, αφού έδειχνε το τελευταίο διάστημα να αρκετά πιεσμένος κάτι που έβγαινε και μέσα στα παιχνίδια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει εδώ και ημέρες να δώσει ανάσες στον 28χρονο γκολκίπερ, αφού ακολουθεί μία σειρά από πολύ δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό. Ιδίως στα ματς με την Άρσεναλ θέλει τον Ζοσέ Σα σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν είναι η πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο που ο 28χρονος Πορτογάλος δεν θα παίξει σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα έχει απουσιάσει από έξι ματς της φετινής σεζόν.

Τα τρία παιχνίδια είναι για το πρωτάθλημα και τα άλλα τρία για το Κύπελλο Ελλάδας. Σε αυτά τα ματς που ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Σα είχε μόνο μία απώλεια εκείνο το 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και 2-1 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Στο Κύπελλο δεν έχει παίξει σε κανένα ματς ο Ζοσέ Σα. Ο Ολυμπιακός νίκησε δύο φορές τον Παναιτωλικό με 3-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, ενώ νίκησε και με 2-1 τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι.