Άρης: Το πλάνο του Μάντζιου για Ολυμπιακό

Οι σκέψεις τους Άκη Μάντζιου για την ενδεκάδα του Άρη ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/3, 20:00, LIVE στο fosonline.gr) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άρης: Το πλάνο του Μάντζιου για Ολυμπιακό

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ της Πέμπτης (4/3, 20:00, LIVE στο fosonline.gr) για τον επαναληπτικό αγώνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες κρατούν το προβάδισμα πρόκρισης από το ματς στο Καραϊσκάκη (2-1), ο Άκης Μάντζιος ταλανίζεται από αρκετά διλήμματα για την ενδεκάδα.

Βασικός προβληματισμού του Έλληνα τεχνικού είναι ο αριθμός των διαθέσιμων επιλογών και ο βαθμός επιβάρυνσης ορισμένων ποδοσφαιριστών του, αφού σε λιγότερο από τρία 24ωρα ακολουθεί και το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Με εξαίρεση την τετράδα της επίθεσης, όπου υπάρχει η δυνατότητα να μοιράσει τον χρόνο, στα χαφ οι επιλογές του είναι περιορισμένες.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Κουέστα. Στα δύο άκρα της άμυνας φαβορί είναι οι Σάκιτς και Σούντγκρεν. Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσει το δίδυμο Δεληζήση - Ρόουζ, όπως και στη μεσαία γραμμή με τους Σάσα και Τζέγκο.

Στην τετράδα της επίθεσης, σίγουροι είναι οι Μπερτόγλιο και Γκάμα. Στο δεξί άκρο φανέλα βασικού διεκδικεί ο Σίλβα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Μάνος.