Κύπελλο: Συμπληρώνεται το… καρέ

Τέσσερις ομάδες κοντράρονται την Πέμπτη (4/3) σε Βόλο και Θεσσαλονίκη για τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο: Συμπληρώνεται το… καρέ

Πρώτο χρονικά παιχνίδι, στις 18.00 στον Βόλο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ. Μεγάλο φαβορί για πρόκριση η «Ένωση» μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ. Από το 2018 που η ομάδα του Βόλου πρωτοεμφανίστηκε στις μεγάλες διοργανώσεις (Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο), η ΑΕΚ είναι αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Άλλο ένα παιχνίδι Κυπέλλου έχει γίνει στον Βόλο. Τον Δεκέμβριο του 2018 η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τη Μαγνησία με σκορ 1-3. Κύριο χαρακτηριστικό στα παιχνίδια των δύο ομάδων τα πολλά γκολ, καθώς και στις πέντε αναμετρήσεις έχουν επιτευχθεί συνολικά 23. Το λιγότερο 4 γκολ σε κάθε ματς!

Στις 20.00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του κατόχου του Κυπέλλου αλλά και του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, που διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Αχμέντ Χασάν και ένα αυτογκόλ του Μπα. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο Άρης δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ιστορία του τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ως γηπεδούχος! Σε πέντε αναμετρήσεις που τον υποδέχθηκε υποχρεώθηκε σε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με τελευταία το 1-3 του 1998 (ένα γκολ ο Λουτσιάνο και δύο ο Γκόγκιτς).

Βόλος – ΑΕΚ

Ώρα έναρξης: 18:00 - CS2
Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Σαμοϊλής (Αθηνών)

Άρης – Ολυμπιακός

Ώρα έναρξης: 20:00 - CS1
Διαιτητής: Γκεστράνιους (Φινλανδία)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)
4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Πάουελ (Πολωνία)
AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)