Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον και τα σενάρια ενδεκάδας με Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει αλλαγές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και σκοπεύει να βάλει βασικό στο τέρμα τον Κρίστινσον.

Ολυμπιακός: Ο Κρίστινσον και τα σενάρια ενδεκάδας με Άρη

Τη Δευτέρα ο Πέδρο Μαρτίνς εξέπληξε τους πάντες, αφού επέλεξε στο παιχνίδι με το Βόλο να βάλει όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Οι Πειραιώτες το βράδυ (20:00, CS1) αντιμετωπίζουν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Άρη στη ρεβάνς του 2-1 του πρώτου αγώνα και θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος στη χθεσινή προπόνηση δεν έκανε καμία δοκιμή για την ενδεκάδα και δεν θα μπορούσε να κάνει άλλωστε όταν η μισή ομάδα έχει λάβει μέρος στο πρόγραμμα ελάχιστα λεπτά.

Μετά τα όσα είδαμε τη Δευτέρα κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα κάνει. Σύμφωνα με όσα διέρρεαν από τον Ρέντη ο Κρίστινσον είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού αντί του Σα που έμεινε στην Αθήνα. Εάν μπορούμε να κάτι με σιγουριά τότε αυτό έχει να κάνει με τις τρεις θέσεις της άμυνας. Δηλαδή Ανδρούτσος, Σωκράτης και Μπα δίνονται ως βέβαιοι. Από 'κει και πέρα εικασίες μπορούν να γίνουν.

Ένα σενάριο θέλει τον Μπουχαλάκη με έναν εκ των Καμαρά, Εμβιλά και τον Σίλβα μπροστά τους. Μασούρα και Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Χασάν στην κορυφή.

Υπάρχει και το σενάριο που επίσης έχει αρκετές πιθανότητες, το οποίο θέλει Μπουχαλάκη, Σίλβα στα χαφ. Μασούρας, Ραντζέλοβιτς να ξεκινήσουν στα άκρα και οι Χασάν, Κάιπερς στην επίθεση. Επισημαίνουμε ότι στον Ρέντη δεν φάνηκε το παραμικρό από τον Πέδρο Μαρτίνς.