Καρτάλης: «Ιστορική πρόκριση»

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο για μία ιστορική πρόκριση.

Καρτάλης: «Ιστορική πρόκριση»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας τον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας δύο νίκες επί των "πράσινων". Ο Αλέξανδρος Καρτάλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για μία ιστορική πρόκριση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά ο Αλέξανδρος Καρτάλης δήλωσε:

«Δείξαμε πειθαρχία και ομαδικότητα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γιατί γράψαμε ιστορία. Προφανώς βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά, δουλέψαμε σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Ξέραμε οτι έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός και δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε στις δύο πρώτες φάσεις.

Αυτή την τακτική που είχαμε την κάνουμε εδώ και λίγες εβδομάδες. Αμυντικά ήμασταν καταπληκτικοί και αυτό δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό. Τώρα που φτάσαμε στον ημιτελικό ξέρουμε οτι θα είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά δείξαμε οτι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες όπως τον Παναθηναϊκό τώρα και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, οπότε δεν φοβόμαστε. Προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Αφιερώνω τη νίκη στον αδερφό μου που έχει γενέθλια σήμερα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας