Μπόλονι: «Κρίση υπάρχει εξαιτίας του κορονοϊού!» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι κρίση υπάρχει εξαιτίας του κορονοϊού.

Μπόλονι: «Κρίση υπάρχει εξαιτίας του κορονοϊού!» (vid)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας χάνοντας δύο φορές από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι "πράσινοι" είχαν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και τόνισε ότι κρίση υπάρχει εξαιτίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

Για το τι πήγε στραβά: Τίποτα δεν δούλεψε. Ουσιαστικά αυτός ο αγώνας χάθηκε μέσα σε δέκα λεπτά. Όταν μία ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα στο κεφάλι μετά έχει δυσκολία να ανακάμψει.

Για το αν περνάει κρίση: Εξαιτίας του κορονοϊού υπάρχει η κρίση. Όταν τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα αυτό συμβαίνει. Δεν θέλω να δώσω μαθήματα, αλλά οι τόνοι ας είναι πιο χαμηλοί. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Είχαμε εξαιρετικές καταστάσεις, αλλά ας πέσουν οι τόνοι.

Για το τι έγινε λάθος στα δύο γκολ του ΠΑΣ: Σκέφτομαι τον τραυματισμό του Βέλεθ που έγινε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και με όλο το σεβασμό ξεκινήσαμε με ένα στόπερ που δεν ήταν έτοιμος εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα μας. Ας κρατήσουμε τον έλεγχο γιατί όταν ήμασταν 100% έτοιμοι μπορέσαμε και κάναμε καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αντιπάλους γιατί έδειξαν την ανωτερότητα τους και στα δύο ματς. Σταματάω εδώ γιατί καλύτερα να μην μιλάω.