Γιαννίκης: «Δεν ξέρω που θα φτάσουμε» (vid)

Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό κράτησε χαμηλούς τόνους.

Γιαννίκης: «Δεν ξέρω που θα φτάσουμε» (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζοντας υπέροχο ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα της Ηπείρου πέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο των "πράσινων" και ο αρχιτέκτονας αυτών των επιτυχιών, ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του κράτησε χαμηλούς τόνους παρά τη σπουδαία πρόκριση.

Αναλυτικά ο Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε:

«Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είναι σύνηθες να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ακολουθούμε πιστά το πλάνο. Χαίρομαι για τους παίκτες και τον κόσμο απόψε.

Δεν ξέρω αν μας πάνε οι μεγάλες ομάδες. Είχαμε τεράστια απόδοση και στα δύο ματς. Βοήθησε το γρήγορο γκολ, η δουλειά, η πίστη που είχαμε, το πλάνο που οι παίκτες ακολούθησαν, όλα αυτά ήταν το κλειδί για τη νίκη.

Είχαμε κάποιες αλλαγές θέσεων στο ματς, για να γεμίσουμε χώρους με υπεραριθμίες και γενικά αυτό κάνουμε σε κάθε ματς. Στα Γιάννενα έχουμε πολύ βροχή και είναι δύσκολο να παίξουμε το παιχνίδι μας, αν το γήπεδο έχει λάσπη, οπότε μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά όπως είπα μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας, αλλά και στα παιδιά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας