Άρης: Χωρίς Ματίγια και Γκαρσία η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τους Ματίγια και Γκαρσία ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (4/3, 20:00).

Άρης: Χωρίς Ματίγια και Γκαρσία η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις η αποστολή του Άρη ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόντες από το ματς της Πέμπτης (4/3, 20:00) στη Θεσσαλονίκη θα είναι οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των «κίτρινων».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (7η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (04/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης».