ΑΕΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με το Βόλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο (4/3, 18:00) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με το Βόλο

Την αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου στην έδρα του Βόλου ανακοίνωσε η ΑΕΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Ο Ισπανός προπονητής πήρε στην αποστολή 22 παίκτες, ενώ δεν υπολογίζει στους Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλη, Γαλανόπουλο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά και στους Μιτάι, Σιμόες που έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα Σπάτα, παρουσία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο ΝΠΣ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος».