Λαμία: Η αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής (3/3) ρεβάνς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έβγαλε την αποστολή.

Λαμία: Η αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (2/3) η προετοιμασία της Λαμίας για την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/3, 18:00) με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» και πρόκειται για τον επαναληπτικό του συγκεκριμένου ζευγαριού στη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα έχει αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη (5-2) δεν της αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για πρόκριση στους «4» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης. Εξάλλου βασικός στόχος του ΠΑΣ είναι να επιτύχει την παραμονή στη Super League 1 και εκεί θα ρίξει το κύριο βάρος της προσπάθειάς του.

Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός ηγέτης της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Θεοδωρόπουλο, Κατσίκα, Προβυδάκη, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλη, Σαραμαντά, Γκούγκα, Μαργαρίτη, Νικολόπουλο, Βασιλακάκη, Μπιάρνσαον, Χατζηστραβό, Μπουλούλη, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρο, Ρόμανιτς, Κωστίκα.