Άρης: Χωρίς Ματίγια με Ολυμπιακό-Εκτός και ο Γκαρσία οριστικά

Χωρίς τους Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό Κυπέλλου, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Άρης: Χωρίς Ματίγια με Ολυμπιακό-Εκτός και ο Γκαρσία οριστικά

Με δύο σημαντικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό Κυπέλλου, αλλά και όπως φαίνεται και στο επερχόμενο ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χαβιέ Ματίγια αλλά και τον Ματέο Γκαρσία.

Ο πρώτος δεν υπολογίζεται για τους δύο αγώνες ενώ και ο δεύτερος είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς με τον συμπολίτη.

Ο Ματίγια ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην ποδοκνημική από τα τέλη του Ιανουαρίου και συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις. Οι νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε στον αστράγαλο έδειξαν ότι έχει οστικό οίδημα και δύσκολα θα προλάβει να παίξει στα εναπομείναντα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Ματέο Γκαρσία, από την πλευρά του δεν υπολογίζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (4/3), θεωρείται δύσκολο να προλάβει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Ο Ματέο Γκαρσία (διάταση στον τετρακέφαλο) συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολουθεί και ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του».