Παναθηναϊκός: Στην αποστολή Σένκεφελντ, Σανκαρέ, εκτός ο Καμπετσής με ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Γιουνούς Σανκαρέ και Μπαρτ Σένκεφελντ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/03, 20:00) στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή Σένκεφελντ, Σανκαρέ, εκτός ο Καμπετσής με ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Γιουνούς Σανκαρέ και Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκαν εντατικά σήμερα και είναι πλέον απολύτως έτοιμοι για να αγωνιστούν στη ρεβάνς του 2-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Λάζλο Μπόλονι άφησε εκτός αποστολή τον Αργύρη Καμπετσή, αλλά και τον Φακούντο Σάντσες, ο οποίος είχε "κοπεί" και απ’ την τελική 20άδα του κυριακάτικου (28/02) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ, που έμειναν εκτός 20άδας, μαζί με τους Χατζηγιαννάκη, Σερπέζη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό και Μαουρίσιο.