ΠΑΟΚ: Αποστολή με Κρέσπο και νέους για τη ρεβάνς στη Λαμία

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα του κυπέλλου με τη Λαμία και συμπεριέλαβε τον Κρέσπο που αποθεραπεύτηκε, καθώς και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές

ΠΑΟΚ: Αποστολή με Κρέσπο και νέους για τη ρεβάνς στη Λαμία

Σήμερα το μεσημέρι (2/3) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στη Λαμία. Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν αναχωρήσει για την Φθιώτιδα είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέα Μιχάι δούλεψε στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας την αποκατάστασή του. Επίσης ο Γκαρσία άφησε στην Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστούν τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Αντρέ Βιεϊρίνια, Αμρ Ουάρντα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ πήρε μαζί του αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πέρα από τους τραυματίες το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει Λαμίας. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν και οι επιλογές για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΔΑΚ Λαμίας, οι οποίες αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Περέιρα, Τσιγγάρα, Γιαξή, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ και Κούτσια.