ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Μπόλονι: «Δείξαμε πολλά αρνητικά στοιχεία» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Μπόλονι: «Δείξαμε πολλά αρνητικά στοιχεία» (vid)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μία κακή εμφάνιση ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-1 και ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο του και τόνισε ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα κάνει καλό στην ομάδα του.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

Για το αποτέλεσμα: Ήταν ένας αγώνας που κέρδισε ο αντίπαλος και τον συγχαίρουμε γι' αυτή τη νίκη. Όσον αφορά στην απόδοση μας, φοβάμαι ότι δείξαμε περισσότερο αρνητικά στοιχεία και θα έλεγα ότι ούτε ζωντάνια είχαμε, ούτε τεχνική.

Για το κλειδί της νίκης του ΠΑΣ: Ο αντίπαλος έπαιξε το ίδιο σύστημα που παίξαμε και εμείς. Η ζωντάνια κρίθηκε στο κέντρο του γηπέδου και όχι μόνο εκεί.

Για το πόσο δύσκολο είναι το έργο της πρόκρισης: Πάντοτε είναι δύσκολος ένας αγώνας, αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να δώσουμε υποσχέσεις. Θα πω ότι θα κάνουμε το παν για να περάσουμε.

Για το αν είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου: Αυτό που είπα είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να γυρίσει εκεί που λέει η ιστορία. Πρέπει να σταθεί στα πιο ψηλά επίπεδα του πρωταθλήματος και να κατακτήσει τίτλους. Αυτό είναι κάτι που θέλει πολλή δουλειά και θυσίες. Μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο και πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε προς αυτό. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη πρόοδο και με καλή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν και ελλείψεις και μερικές φορές έχεις ανάγκη από τέτοιου είδους χαστούκια για να συνεχίσεις καλύτερα.