Παρέμβαση Παναθηναϊκού υπέρ της ΕΠΟ και κατά του ΠΑΣ

Πρόσθετη παρέμβαση έκανε ο Παναθηναϊκός υπέρ της ΕΠΟ και κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρέμβαση Παναθηναϊκού υπέρ της ΕΠΟ και κατά του ΠΑΣ

Στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου της Πέμπτης 18/2 ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό. Η ΕΠΟ όρισε ως έδρα του αγώνα το γήπεδο του Παναιτωλικού και αυτό έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ομάδας της Ηπείρου.

Ο ΠΑΣ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο θα συνεδριάσει εκτάκτως λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Η ομάδα των Ιωαννίνων ζητάει το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά στους Ζωσιμάδες. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ και κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ).